Frisse Lucht
Daltonstraat 11
1704 SX Heerhugowaard
T: 072-5404011
F: 072-5404600
info@frisselucht.nl
Openingstijden
ma t/m vr07.30-16.30 uur
zagesloten
zogesloten
top

Advies

 

Welke ketel is de beste? Dat is niet zo eenvoudig als het lijkt. Er moet rekening gehouden met een aantal factoren: de inhoud van de te verwarmen ruimten, de stand, de mate van beglazing, de isolatiewaarde en de behoefte van de warmwatervoorziening.

Waar komt de ketel te staan en wordt besloten tot een open of een gesloten cv-systeem? Is het daarbij verstandig te kiezen voor de ene HR-ketel of de andere? Er zijn immers talloze typen met hun specifieke werking en kwaliteit. Welke ketel functioneert echt goed en sluit het beste aan op uw klimaatwens en warm waterbehoefte? Het was nog nooit zo eenvoudig om een CV ketel te kopen via internet, maar er werden ook nog nooit zoveel foute keuzes gemaakt als vandaag de dag.

Frisse Lucht wijst u de weg naar een optimaal functionerende verwarmingsoplossing in uw situatie en zorgt ervoor dat u geen cent teveel betaalt.

Contact opnemen »

 

Warmtepompsystemen

Warmtepompsystemen worden almeer toegepast vanwege het lage energieverbruik. Wij leveren systemen die kunnen verwarmen, koelen en ventileren waarbij de mogelijkheden voor subsidie optimaal benut worden.

 

 AANBIEDING

Wilt u rustig werken of slapen? NU superstille Daikin airco voor uw kantoor of slaapkamer vanaf € 1485,- inclusief montage én alle materialen. Dus geen verrassingen achteraf!