Frisse Lucht
Daltonstraat 11
1704 SX Heerhugowaard
T: 072-5404011
F: 072-5404600
info@frisselucht.nl
Openingstijden
ma t/m vr07.30-16.30 uur
zagesloten
zogesloten
top

Onze luchtbehandelingsapparatuur

 

Met Honeywell als leverancier (ruim vier miljoen installaties) heeft Frisse Lucht een assortiment luchtfilters en -reinigers in huis om aan iedere capaciteitsvraag te voldoen voor woningen, kantoren, winkels en openbare gelegenheden. Actueel zijn de speciaal in te richten rookruimten. Honeywell´s elektrostatische luchtreiniger zorgt ervoor dat de tabaksrook effectief en energiezuinig wordt verwijderd en aangrenzende vertrekken blijven gevrijwaard van restrook.

Met de ventilatoren en klimaattechniek van Rosenberg biedt Frisse Lucht professionele luchtventilatiesystemen voor restaurants, kantoren, overheidsgebouwen, industrie, ziekenhuizen, zwembaden of andere sportcomplexen.

De luchtfilters, (elektrostatische) luchtreinigers en luchtventilatiesystemen worden doorgaans opgebouwd, maar kunnen in veel gevallen ook worden ingebouwd, afhankelijk van wand of plafond.  

 

Contact opnemen »

 

Warmtepompsystemen

Warmtepompsystemen worden almeer toegepast vanwege het lage energieverbruik. Wij leveren systemen die kunnen verwarmen, koelen en ventileren waarbij de mogelijkheden voor subsidie optimaal benut worden.

 

 AANBIEDING

Wilt u rustig werken of slapen? NU superstille Daikin airco voor uw kantoor of slaapkamer vanaf € 1485,- inclusief montage én alle materialen. Dus geen verrassingen achteraf!